Leverans & frakt

Klimathjälte! Du får fri frakt vid köp över 500 kr

Hurra! Hos oss får du fri frakt när du beställer varor för minst 500 kr (ex pant) i heeela Sverige. En älskar ju fri frakt. Inte sant?

Frakt till HEEELA Sverige

Artboard 1@2x (1)

Frakt till större städer

När du fyller i ditt postnummer i kassan kommer de leveranssätt som är tillgängliga för din stad dyka upp i en lista. Nedan hittar du leveranssätt som är tillgängliga för många av Sveriges större städer.

Artboard 2@2x

Frakt till Katrineholm

Artboard 3@2x-100

Hur väljer du leveranssätt?

  1. 1) Fyll i ditt postnummer i kassan. När du gjort det kommer alla leveranssätt som är tillgängliga för ditt postnummer dyka upp i en lista.
  2. 2) Välj ditt önskade leveranssätt och slutför din order precis som vanligt.

Se mer detaljerat hur dina varor levereras för respektive leveranssätt nedan:

PostNord – pickup point

Hur levereras dina varor med PostNord pickup point?

1) Välj PostNord pickup point som leveranssätt och välj sedan önskad pickup point bland de 10 alternativen som du hittar i rullmenyn i kassan (om du inte skulle välja någon pickup point kommer ditt paket skickas till närmaste pickup point baserat på det postnummer du har uppgett).
2) När din beställning har anlänt till PostNords pickup point får du ett sms som aviserar att din order har anlänt. Det skickas ett sms per paket med ett ID-nummer - 4-siffrig kod - som du behöver uppge när du hämtar ut ditt paket.
3) Hämta ut ditt paket och uppge den 4-siffriga koden samt visa giltig legitimation för den person som står som mottagare på paketet. Bud visar både mottagarens och sin egen legitimation.
4) Om du inte hämtar ut ditt paket inom de närmaste dagarna från att du mottagit ditt sms får du en påminnelse via sms och brev. Om paketet inte hämtas ut inom 14 dagar debiteras en returfrakt på 250 kronor per paket.

PostNord – hemleverans

Hur levereras dina varor med PostNord hemleverans?

  1. 1) När din order bokats för hemleverans får du ett sms från PostNord med förslag på leveranstider. Det skickas ett sms per paket. Om ingen av tiderna passar kan du boka en ny tid genom att ringa PostNord på 0771-33 33 10 och uppge ditt sändningsnummer. Du har 14 dagar på dig att boka din leverans. När postnumret slutar med 90-99 är det lantbrevbäraren som levererar paketet - även det sker under dagtid.
  2. 2) Tänk på att det är viktigt att vara hemma under hela leveranstiden för att ta emot beställningen eftersom den kvitteras mot legitimation. Om du inte är hemma vid leveranstillfället går paketet tillbaka till terminalen – alternativt servicestället – som ordern kommit ifrån. Om du inte har möjlighet att hämta ut paketet på terminalen eller servicestället inom 14 dagar debiteras en returfrakt på 250 kronor per paket.

PostNord - hemleverans utan kvittens

Hur levereras dina varor med PostNord hemleverns utan kvittens?

1) När du beställer med PostNord hemleverans utan kvittens levereras ditt paket direkt hem till dig och lämnas utanför dörren utan att du behöver vara hemma - både snabbt och smidigt.
2) PostNord håller dig uppdaterad med den senaste informationen om din leverans via sms/email eller via PostNord-appen.

Observera att när du väljer fraktalternativ Hemleverans utan kvittens godkänner du med detta att du inte kvitterar leveransen, kvittensen anses ha lämnats när chauffören lämnat lådan utanför din dörr och lådan är då under ditt ansvar. Leverans utan kvittens gäller villor eller hus eller endast lägenhetsportar där budet med portkod själv kan komma in i trapphuset och lämna lådan.

Budbee - hemleverans

Hur levereras dina varor med Budbee?

1) När din order är packad får du ett sms från Budbee om att din order lämnar vårt lager inom kort.
2) När försändelsen bokas får du ett nytt sms från Budbee med förslag på leveranstid. Om leveranstiden inte passar kan du enkelt ändra till en tid som passar bättre.
3) Klart. Bara att invänta Budbees leverans!

Airmee - hemleverans

Hur levereras dina varor med Airmee?

1) När din order är packad får du ett sms från Airmee om att din order lämnar vårt lager inom kort.
2) När försändelsen bokas får du ett nytt sms från Airmee med förslag på leveranstid. Om leveranstiden inte passar kan du enkelt ändra till en tid som passar bättre.
3) Klart. Bara att invänta Airmees leverans!

Matsmarts lager - avhämtning i Katrineholm

Hur hämtar du ut dina varor vid avhämtning på Matsmarts lager?

1) När din order är klar för avhämtning får du en avisering via e-post.
2) Hämta ditt paket hos oss på Terminalgatan 3 i Katrineholm mot uppvisande av ordernummer samt giltig legitimation. Bud visar både beställarens och sin egen legitimation. Du måste hämta ut din order inom 7 arbetsdagar från att du får en avisering om att din order är klar att hämtas. Om din order inte skulle hämtas ut inom 7 arbetsdagar debiteras 200 kronor och ordern kommer inte längre kunna hämtas.