Sommar­smart

Receptet för att bli sommarsmart är enkelt: en är planet-, plånboks- och social distans-smart på samma gång! Nedan har vi listat planet- och plånboksschyssta grejer tillsammans med tips på social distans-smarta aktiviteter för sommaren. Rätt najs va?

En smarrig historia!

Okej. Inga stora sommarpartyn den här sommaren. Men passa på att partaja i liten skala! Och glöm inte det matsmarta snackset! Vi lovar att det blir en smarrig historia!

Snygg, iskall dryck - ja tack!

Vill du få din iskalla dryck att bli lite extra snygg? Gör fina isbitar genom att lägga ner ätbara blomblad och bär i en isform och fyll på med vatten. Vänta några timmar och vips så har du isbitar som gör din dryck både snygg och iskall!

Succépicknick!

Finns det något mysigare än att picknicka på sommaren? Svaret är nixpix. Och vi råkar ha massvis att planet- och plånboksschyssta grejer att picknicka på. Som småkakor, smoothies och hallonsaft. Som upplagt för succépicknick!

Bli sommarstark

Vill du bli sommarens starkaste? Youtuba fram träningsprogram, sommarträna på en grön och skön plats och lyxa till det med matsmarta och smarriga träningsgrejer. Sällan förr har träningen varit så najs!